Spaar voor heerlijke producten

Vanaf heden ga ik aan de slag bij Keurslager Ferry  Janssen in Sevenum. Hier zal ik gaandeweg een mooi assortiment van De Hôrster tuin onder gaan brengen. Heerlijke verse rauwkost- en maaltijdsalades (waaronder het ei van Columbus en tonijnsalade), wraps, pokebowls en pizza’s. De kwaliteit die je van ons gewend was, maar nu in Sevenum.

Loop gerust eens binnen, ze hebben zoveel lekkere dingen. Ook voor de dressings van Saveurs (o.a. Mopertingen) ben je bij Keurslagerij Ferry Janssen aan het goede adres.

Vraag in de winkel naar de spaarkaart.

Hopelijk tot gauw. Veel liefs, Annemarie

Welkom bij Keurslager Ferry Janssen

Onze Keurslagerij is gelegen in het winkelcentrum De 4 Jaargetijden te Sevenum. Hier staan wij dagelijks voor u klaar met ons team enthousiaste medewerkers. U kunt bij ons terecht voor heerlijke vleessoorten, vleeswaren, barbecue, gourmet en verse maaltijden

Zie hieronder een greep uit ons assortiment. Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. En dat proeft u! Heeft u een vraag? Mail ons gerust en wij geven zo snel mogelijk antwoord op uw vraag.

Keurslagerij Ferry Janssen

Historie

Keurslager Ferry Janssen

Ferry Janssen, Sevenum

Ferry Jansen is als jonge ondernemer begonnen aan een groot avontuur, gedreven door de adrenaline in zijn lijf. De jongste Keurslager ooit. Twintig jaar jong was Ferry toen hij de deuren van zijn splinternieuwe Keurslagerij opende. Ferry Janssen is geboren en getogen in Sevenum (Noord Limburg) en het was zijn droom om ooit een eigen slagerij te bezitten in Sevenum. Aangezien Sevenum al twee zelfstandige slagers had, leek dit bijna onmogelijk want genoeg markt voor een derde slager was er niet. Totdat één van de twee gevestigde slagers met plannen voor een nieuw versplein-concept kwam, maar er gezien zijn leeftijd zelf niet meer aan wilde beginnen. Het was voor Ferry de kans! Hij nam de zaak over en verhuisde meteen naar het nieuwe versplein.

Adrenaline

"In het begin was het gewoon werken van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, het was de adrenaline die me de nodige energie gaf", vertelt Ferry. Vakantie was er ook; vier dagen op jaarbasis, waarvan twee met de kermis en twee met carnaval. In juni 2005 ging zijn droom in vlammen op en werd het een nachtmerrie: het winkelcentrum brandde af. Van de winkel van Ferry was niets meer over. Samen met de bakker overleefde hij in een noodwinkel, een jaar later kon hij zijn splinternieuwe zaak in gebruik nemen.

Na de brand

"De eerste weken na de brand waren het moeilijkst", weet Ferry zich te herinneren. "Er komt zoveel op je af, je wordt geleefd". Ferry hield zijn bedrijf draaiende door gebruik te maken van de werkplaats van een collega, op deze manier kon hij mensen op bestelling van vlees voorzien en de al geplande BBQ-partijen verzorgen. In de noodwinkel kwam er weer meer lijn in het leven van Ferry, het was uitzien naar de nieuwe winkel. Hoewel de brand financieel gevolgen had voor Ferry heeft het achteraf toch goed uitgepakt. Hij heeft immers een splinternieuwe winkel kunnen bouwen en hierbij gebruik kunnen maken van inmiddels 9 jaar ervaring.

Verse verpakte groenten

Het concept Versplein startte met een bakker, slager, groenteman en bloemist. Al snel viel de groenteman weg. Ferry heeft de groentenverkoop gedeeltelijk op zich genomen, alles voorverpakt in de zelfbediening. Eenvoudig maar doeltreffend. Alle groenten worden netjes voorverpakt en geleverd door een groenteman uit Horst. Het assortiment wisselt onder de seizoensinvloeden steeds een beetje. Ferry verkoopt gemiddeld zo´n 200 zakjes groenten per week. Het is pure service voor de klant.

medewerkster

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Vleeswarenmeubel

Passie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Vleeswaren snijden

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Keurslager Special

Vanaf: 11 mrt. 2024
tot: 24 mrt. 2024

Lente-ui rolletje

Een knapperig en licht pittig gekruid gehaktrolletje met roomkaas en lente-ui.

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
185

Recept van de week

Hamburger Caesar

Lunch
Gehakt, Kip
Zomer
Vlees
4 personen
Gemiddeld
20-40 minuten
Bakken
Overig

Ferry Janssen, keurslager

Pastoor Vullinghsstraat 49
5975AP Sevenum
0774671234

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:30
zondag Gesloten