Ferry Janssen, keurslager

Kwartaal 1 – 2018 : januari – februari - maart

Elke dag bereiden we diverse kant-en-klare Keurslager Culinair maaltijden in eigen keuken. U kunt dit kwartaal kiezen uit onderstaande maaltijden.

Winterse ragout
Heerlijke kippenragout met groenten en oesterzwammen

Indonesische stoverij
Kalkoenvlees met groente en krieltjes

Hubertus maaltijdsoep
Smakelijke wildbouillon met rundvlees, bospaddenstoelen en spekjes

Finse stoofpot
Stoofpotje van varkensvlees met stoofmixgroente in jachtsaus

Hertenstoof
Gestoofd hertenvlees met verse groenten en saus

Snijbonenschotel met rookworst
Heerlijke schotel met rookworst, ontbijtspek, uien, champignons en krieltjes

Stamppot spruitjes met gehakt
Lekkere winterse stoofpot

Zuurkoolschotel met mosterd en vijgen
Met gehakt en verse vijgen

Babi ketjap
Varkensvlees in kruidige saus

Surinaamse ovenschotel
Met kip, aardappelpuree, prei en banaan

Black garlic beef
Gemarineerd rundvlees als stoofpotje

Chinese preischotel
Met rundergehakt, prei, aardappelpuree en een heerlijke kaassaus

Papperdelle met gestoofd rundvlees
Pasta met rundvlees en diverse groenten

Ferry Janssen, keurslager

Pastoor Vullinghsstraat 49
5975AP Sevenum
0774671234

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:30
zondag Gesloten